Singapore en Indonesie 1

Lieve allemaal,

we weten dat het pas kort geleden is dat we ons vorige verhaaltje op de site hebben geplaatst, maar we zijn de hele dag al zo zenuwachtig voor de wedstrijd van vanavond dat we even iets moesten doen om onze gedachten te verzetten. Daarnaast hebben we natuurlijk ook heel veel leuke foto's om jullie te laten zien!

We hadden jullie achtergelaten in Singapore. Ons hotel in Singapore zat midden in een wijk vol met dames van lichte zeden en mannen die daar voordeel uit trokken in ruil voor bescherming. Zoals jullie begrijpen hebben we zo min mogelijk tijd hier doorgebracht en ons goed vermaakt in deze enorm schone en makkelijke stad. We hebben een bezoekje gebracht aan de fantastische dierentuin, het birdpark en een dagje heerlijk door alle (nou ja, slechts een fractie van alle) airco shoppingmalls heengelopen.

Vorige week zijn we vanaf Singapore naar Jakarta gevlogen. Na het vriendelijke Maleisie en het moderne Singapore was dit wel even een cultuurschok. Jakarta is een stad waar arm en rijk heel erg letterlijk naast elkaar voorkomen. Naast de shoppingmalls die kunnen concurreren met Singapore en Kuala Lumpur staan de golfplaathuisjes 4 rijen dik. We waren blij dat we een lekker rustig hotel hadden, waar we even bij konden komen van de hectiek die Jakarta heet.

Gister zijn we per trein van Jakarta naar Yokyakarta gegaan. De rit duurde 9 uur, maar was absoluut prachtig. Rijstvelden werden afgewisseld met indrukwekkende bergen en overal zag je prachtige mensen langs het spoor. De komende week blijven we lekker in Yokya, er is hier zoveel moois in de buurt te zien (Borobudur, mt. Merapi, Prambanan, mt. Bromo). We zullen alle ongetwijfeld fantastisch mooie foto's over drie weken posten op de site. Voor nu eerst de foto's van Singapore & Jakarta.

Veel liefs,

Avalon & Robin

ps De foto's lijken weer door elkaar te staan, we weten niet wat de webmaster allemaal uitspookt met de foto's maar wij kunnen dit niet veranderen! Sorry voor het ongemak!

Laatste foto's

Reacties 4

Noot 11-07-2010 10:33

Lieve Robin en Avalon, he gezellig weer een berichtje en dat op mijn verjaardag! En over 8 dagen is Robin jarig, ik hoop het niet te vergeten. De tijd gaat nu snel he! Geniet er nog van! Dikke kus, Noot

Ellen en Aad 14-07-2010 23:16

Lieve Avalon en Robin,

Alles aan aan julie reis is te gek voor woorden.Blijf lekker genieten en lijktme heerlijk omstraks jullie zelf te horen vertellen wat je allemaal niet beleefd hebt.

Liefs Ellen en Aad

teuni 19-07-2010 10:16

Hallo Robinho! Van harte gefeliciteerd, zet vandaag loeihard Queen aan ter ere van jou. Lieve groetjes, ook aan Avalon. Teuni &co.

Simon&Mick 20-07-2010 08:36

Hallo lieverd,

Wilde even Robin hartelijk feliciteren met zijn verjaardag. Wij hopen dat jullie het op een zeer speciale en gezellige manier hebben mogen vieren.

Groetjes en kusjes
Simon en Micj

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer